There is storm out there. BUT. We live in suncity.

Let's get started

2009/06/21. - írta: Cinderellah

2009-05-15 13:18 péntek


Hello mindenki,

a félreértések tisztázása miatt nem azért írok angol címeket, mert nagyképű frissen angliából szabadult világot megváltani kívánó naiv izé vagyok (nah jó azért egy picit), hanem azért mert szimplán tetszik. Naplóírási szokásomat úgy gondoltam értelmes lehet digitalizálni, remélhetőleg így több emberrel tudom majd megosztani szerény szőke fejem reményteljes nyöszörgéseit.

 Ez a nap ugyan felhősen, de egész jól indult. 8kor keltem, nem aludtam túl jól, mivel a fenekem 2 napja csibevörösre égett a szoláriumban, és kellemetlen tud lenni, ha az ember véletlen a hátára forgolódik leányálmai közepette. Megindítottam a napomat egy kávéval, ami oly erősre sikeredett, hogy elengedhetetlen volt hozzá enni egy babapiskótát. Menthetetlen édességfüggőségemnek már egy hete próbálok nemet parancsolni, mostmár egyre nagyobb sikerrel, a szervezetemből kiürülő szénhidrátbombáknak köszönhetően. Ebből kifolyólag fenekem mérete is mérsékelt méretcsökkenésbe kezdett, aminek nagyon örülök, de anyukám egyenesen szárnyal. Eszébe vette, hogy a maximumot hozza ki belőlem, amit csak tud, hogy a nyárra "top nő" legyen belőlem... hmm... igaza van, Angliában más a kinézettel kapcsolatos fixa idea, és persze a viszonyítási alap is. Ezt a fellángolását kihasználva persze felváltva járok a kozmetikustól a szoláriumig mindenhova. Nem mondom, hogy nem élvezem, ki az a lány, aki ezt ne élvezné.

nah, majd később ha agymenésem lesz, folytatom, de most le kell lépnem, hazajött anyu, és nem szeretném, ha látná, miben mesterkedek itt on-lájn, még a végén megszállott olvasója lenne ennek is, bár ez nem rongyolódik olyan könnyen, mint a portugáliában vezetett napló.

cupp

 

 

komment
süti beállítások módosítása