There is storm out there. BUT. We live in suncity.

This is going to be a happy one :)

2011/07/07. - írta: Cinderellah

 Igen, ma lettem 22 éves. Menthetetlenül öregszem. :) 21. életévem leginkább tanulással és munkával telt, de ennek ellenére is elég sokat sikerült bulizni, utazni annál kevesebbet. Elszámolás: Leadott kilók száma nulla, de a felszedett kilók száma is nulla :) Pasi: volt, Párkapcsolat nulla. Autó, lakás 1-1. Szerzett barátok: sok. Ha ebből a megközelítésből nézem, nem olyan rossz a helyzet. Ha az alaphangulatomra gondolok, akkor viszont Csernusdoki szavaival élve görcskor. De kellett egy ilyen is. :)

Most hogy mindezen túl vagyok, jöhet a hidegvérrel és felnőttfejjel bulizás. :) Talán már párt is találok magam mellé, nem mintha magányos lennék, de érzem, hogy letelt az idei szingliségnek. 

Helyzetrajz: Balatonfüred. Reggel 7kor keltem, de kezdem az elején. Tegnap este 23.30kor kerültem ágyba. 00.05kor kopognak. Who the hell? Jah, bennehagytam a kulcsot a zárban, Szandra nem tud bejönni. Kimásztam az ágyból, és mikor ajtót nyitottam, imádatos lakótársam egy behűtött üveg pezsgővel sikított Boldog szülinapot :) Ittunk egy pohárral, mindenesetre senkinek nem ajánlom a muskotály pezsgőt alapból sem, de fogmosoás után pedig főleg nem. :) Fél kettőre aludtunk is, majd reggel 7kor keltem, arra, hogy Szandrusom futócuccban készülődik a parkba. Hát, már kezdek gyanakodni, hogy mazoista a lelkem. Ezekután lezuhanyoztam, hajbelövés, pöttyösruha, KV. Kimentem az ajtón, hogy felmegyek a szomszédhoz, csak hogy boldogítsam, meg a jég akkuk az ő fagyasztójában voltak, erre Szandra jön fel a lépcsőn, a 15. jelzem: tizenötödik ! emeleten. felfutott a földszintről. Mostmár biztos: mazoista. Így együtt kopogtunk be Bencéhez, aki begyógyult szemekkel nyitott ajtót, majd jégakukkal felszerelve elindultam a Balcsira. Szervező és tájékozódó képességem dícséretéül szóljon: 2 óra alatt értem le GPS és mindenféle kütyük nélkül Budapestről Balatonfüredre és találtam szállást egy helyen, parkolással mind a 6unknak. Most pedig a többieket várom. Flöltöm a bikinimet lassacskán, hogy ne legyen gond elindulni a strandra, és wakeboard ügyben is körül kell tekintenem még az interneten.

Tsok

komment
süti beállítások módosítása