There is storm out there. BUT. We live in suncity.

behind the wheel

2009/06/23. - írta: Cinderellah

 A tegnapi napom lázas izgalma a mait várva sajnálatos módon katasztrofális csalódásba torkollott. Már több hónapja, hogy megvásároltam jegyemet (még Angliából) a mai Depeche mode koncertre, ugyanis élek-halok a zenéjükért, leginkább Martin L. Gore-ért, mivel ő írja a szövegeket. Ámde! Mint már említettem, kikapták a garatmanduláimat, kicsit kevesebb, mint 1 hete, és tegnap éjjel leányálmomból felriasztott egy fémes érzés a számból... a részleteket nem taglalom, elég annyi, hogy még mindig kavarog a gyomrom a lenyelt vértől, a kiköpöttről nem is beszélve. Anyukámmal éjnek évadján autóba pattantunk, irány a mosonmagyaróvári kórház ügyelet, ahol vettek vért, és megállapították, hogy nem vesztettem veszélyes mennyiségű vért, és mivel helyben nem volt megfelelő műszer a vérzéscsillapításra, be kellett céloznunk a győri kórházat. Pirkadt a hajnal, mire odaértünk, addigra már úgy tűnt, nem vérzik tovább a torkom, de később kiderült, ez csak egy odatapadt vércsomó okozta. Szerencsém most is utolért: egy medika volt benn ügyeleten, aki a rutinjából származó hiányosságokat nyájas mellébeszéléssel próbálta bepótolni, nem sok sikerrel. Fél órás könnyfakasztó lidokainozás és vérelszívás után az eret nem tudtuk sokadjára sem elkötni, de a vérzés elállt magától. Mindezek után befektettek abba a szobába, ahonnan múlt hét pénteken szabadultam, és pont olyan injekcióval jöttek a hátsófelem felé, mint múlt szerdán, amitől még mindig zsibbad a fenekem, ugyhogy mostmár garantáltan marad az érzés, mindkét oldalon 3-3 az állás a dupla ampullák közötti mérkőzésen.

A koncert miatti depressziómat tetézi a tény, hogy Konélnál maradtam volna a koncert után, aki már bevásárolt a számomra jelenleg elfogadható kajákból, de legalább nem lesz gondja egy darabig joghurtra, pudingra, és krémtúróra. Mivel a család Depeche kedvelő fele már amúgy is váltott jegyet a koncertre, így Korinak ajándékoztam a jegyet, hátha még a végén ő is megszereti, és mehetünk együtt a januári koncertre.

Azt hiszem most okosabban teszem ha vízszintbe helyezem magam, és erősen koncentrálok, hogy ne induljon meg további vérzés, mert akkor már az osztálytalálkozómon sem lehetek ott.

Ez aztán pozitív....

komment
süti beállítások módosítása